Kurumsal    Ürünler    Projeler    Katalog    Referanslar    İnsan Kaynakları    Bize Ulaşın
   English
 
 
İnovasyon Tarihçemiz

Yönsis; kurumsal konumlandırma, bilgilendirme, yönlendirme, tanımlama gibi çevresel ve mimari işaretlemeler konusunda eksiksiz hizmet vermek ve üretim yapmak amacı ile doğru donanım ve doğru ekibi bir araya getirmeyi başarmış bir firmadır.

Okul, metro, havaalanı, fuar, tatil köyü, otel, banka, fabrika, iş merkezi, AVM, hastane, yerleşkeler gibi mimari yapıların iç ve dış yönlendirmeleri ve bilgilendirmelerinde olduğu gibi şehir yönlendirme ve uyarı sistemlerinde de uluslararası standartlara uygun, kolay algılanabilir, doğru konumlandırılmış projeler tasarlar, uygular ve üretir.

1989 yılında İzmir’de hizmet vermeye başlayan YÖNSİS, ilerici yapısı gereği, akılcı donanım yatırımlarıyla teknolojisini ve kurum içi–kurum dışı eğitimlerle uzman ekibinin bilgisini güncellemeyi bir gelenek haline getirdi. YÖNSİS yeni malzemeler, CNC sistemler ve lazer sistemleriyle iç ve dış mekânlarda sınırsız üretim olanağı ile müşterisine olası en zengin “menü” ile hizmet vermektedir.

YÖNSİS endüstriyel tasarım, mühendislik ve görsel tasarım konusunda uzmanlaşmış kadrosu ile projeye, uygulamaya ve ürüne başka açılardan bakma yeteneğini geliştirmiştir. Ekip, sahip olduğu bu yetenekle tasarım gücünü işe yansıtmanın yanı sıra, hızlı, ekonomik ve etkin çözümleriyle müşteri memnuniyetini de sağlamış olmaktadır.

BUGÜN: Hızlı, doğru algılanan “yenilikçi” mimari ve çevresel iletişim işaretlerini alana, amaca ve kullanıcıya yönelik olarak doğru projelendirmek ve doğru uygulamak bugünkü görevimizdir.
YARIN: Ülkede lider konumu korumak ve uluslararası pazarda hemen akla gelen yenilikçi firmalar arasında yer almak hedefimizdir.

 
 
?